• Nawar Hussein Is Een Groot Liefhebber

 • Posted on January 20, 2018
 • Nawar Hussein is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

  Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd woordvoerder en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde redenaar en experts. Noah heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instanties en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.

  Omdat Noah een verleden heeft in compacte, hoge rendementen behalen en een heldere werkwijze heeft, is hij de vertrouwde connectie voor vastgoed investeerders wereldwijd.

  Hij is de oprichter van Riereta Equity Group. Daarnaast is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop.

  Hij is deskundig in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het structureren van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Ooit begon Laith zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft. Voor hij 25 was had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Nawar Hussein staat bekend van de invloedrijke beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de Barcelona regio.

  Laith was reeds een gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal. Met ruim een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Laith een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn effect en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Copyright © 2022 rockstarbiz.com - All Rights Reserved -